2011. november 3., csütörtök

Karácsonyi készülődés

A Tyúkanyó Fórum külön hírlevelet indított a karácsonyi készülődéshez kapcsolódóan. Heti (legalább) egy levélben osztják meg velünk az ünnepváráshoz kapcsolódó hasznos ötleteiket. Minden fontos témát felölelnek: a lakás dekorációját, az ajándékokat, a karácsonyi sütés-főzést, a takarítást, az adventi készülődést. A hírlevélre itt lehet feliratkozni. Ugyanitt letölthető novemberi és decemberi naptárat is találhattok, ami segíthet a teendők napokra való bontásában.


Az ünnepekhez kapcsolódóan egy nyereményjátékot is indítottak, melyben szilikon sütőformákat lehet nyerni. A részvételhez nem kell mást tenni, mint megosztani a karácsonyi menüsort, amit készíteni fogtok.

Ez még semmi, az ajándékok kiötléséhez és a pénztárcánk kíméléséhez letölthető és kinyomtatható lapokat tettek közzé. Ha előrelátóan átgondoljuk és kitöltjük, hogy kinek mit szeretnék adni, és mennyiért tudjuk beszerezni, jobban kezelhetővé válnak a karácsonyi kiadások. A pdf formátumú lapokat ide kattintva érhetitek el.

A karácsonyi fórumban pedig megvitathatjuk a saját ötleteinket, praktikáinkat, amik már beváltak az évek során, vagy amiket ki akarunk próbálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése