2011. december 3., szombat

Karácsonyi filmek

A SzépKarácsony oldalon összegyűjtötték a karácsonyhoz kapcsolódó filmeket. Ha hangulatba szeretnénk kerülni, érdemes lehet belőlük válogatni az esti filmnézéshez. Nekem sok nem tetszett közülük, ezért gondoltam, megosztok egy saját válogatást is, amely csak néhány filmet tartalmaz, de ezeket mind jó szívvel ajánlom.

A filmek címére kattintva a Port.hu megfelelő oldalára visz minket a link, így megnézhetjük, mikor vetítik majd a tv-ben. Azokra is gondoltam, akik inkább letöltenék a filmet, így akkor nézhetik meg, amikor ők szeretnék. Nekik összegyűjtöttem az Internetről azokat a linkeket, ahonnan letölthetik a filmet (magyar szinkronnal). Ezeket a linkeket az egyes leírások végén találjátok.

A filmeket nem én töltöttem fel a netre, csak a talált linket osztom meg!
 
 

Habár nem rangsorolom a filmeket, elsőként mégis a Segítség, karácsony! című filmről írok, mert ezt annyira szeretem, hogy akár minden évben meg tudnám nézni. Régebbi filmről van szó egyébként, 1994-ből való.
 
Főszereplők: Steve Martin és Rita Wilson, de megemlítem, hogy egy kisebb szerepet Adam Sandler is kapott a filmben.

Történet: A film egy lelki segélyszolgálat dolgozóiról szól, akik a karácsony közeledtével egyre több kétségbe esett telefonhívást kapnak. Legjobb tudásuk szerint próbálnak segíteni az embereken, igencsak eltérő módszerekkel, miközben maguk is segítségre szorulnának. Szórakoztató abszurd helyzetekbe kerülnek, és izgulhatunk, hogy a csinos munkatársnőre felfigyel-e végre a rettentő pedáns főnöke.
 

Letöltés: 2 részletben
http://www.fileserve.com/file/4VVhCy9
http://www.fileserve.com/file/Bfn6K7B
Jelszó a kicsomagoláshoz: linkvadaszok.hu


Holiday

Ezt a 2006-ból származó kedves filmet tavaly láttam először, de lehet, hogy idén is megnézem. Meghitt, romantikus történet két nőről, akik az ünnepekre messzire utaznak otthonuktól.

Főszereplők: Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law, Jack Black. Nem kell megijedni az utolsó névtől sem, kivételesen egészen szerethető férfit alakít Jack Black.


Történet:  Miután Amanda és Iris szíve is romokban hever, elhatározzák, hogy házat cserélnek a karácsonyi ünnepekre. Elég messze laknak egymástól, az egyikük Angliában, másikuk pedig Los Angelesben él. Habár a két környék és otthonuk is merőben eltérnek egymástól, a két nő ugyanarra vágyik: egy nyugodt, férfimentes pihenésre, feltöltődésre. A két szálon futó történet során külön-külön izgulhatunk értük és újonnan megismert barátaikért.


Letöltés: 2 részletben
http://www.movshare.net/video/7sdznempnx8pn
http://www.movshare.net/video/4ltq7i16h2b3n
Nincs jelszó


Hull a pelyhes

Ez is egy régebbi film, 1996-os. Azoknak ajánlom, akik egy vicces családi filmet szeretnének megnézni, amiben az apáé a főszerep.

Főszereplők: Arnold Schwarzenegger, Sinbad
 

Történet: A család feje elfoglalt üzletember, és mindig elfelejti a családjának ígért teendőket. A kisfia kezd kiábrándulni belőle, ezért hát a karácsonyra ígért Turbo Man játékfigurát mindenképpen meg kell szereznie szentestére. De már csak pár órája van, mielőtt bezárnak az üzletek! Kezdődik az őrült hajsza, és versengése egy "rivális" apukával, aki hasonló cipőben jár.


Letöltés: 4 részletben
http://www.megaupload.com/?d=CJKIM879
http://www.megaupload.com/?d=20Y0BEWQ
http://www.megaupload.com/?d=YQZFA24S
http://www.megaupload.com/?d=R9OYWJW3
Nincs jelszó


Igazából szerelem

Romantikus történetek egészen különböző élethelyzetben lévő emberekről, 2003-ból.

Főszereplők: Ebben a filmben annyi színészóriás játszik, hogy felsorolni se könnyű. Lássuk azért a neveket. Hugh Grant, Colin Firth, Laura Linney, Liam Neeson, Alan Rickman, Bill Nighy, Emma Thompson, Martine McCutheon, Keira Knightley, és még Rowan Atkinson is feltűnik a filmben.


Történet: A történet nagyon sok szálon fut, egészen különböző emberek hétköznapjaival és problémáival ismerkedhetünk meg. A neves énekestől kezdve a szerelmes kisfiún át egészen a miniszterelnökig van itt mindenféle szereplő, de mind ugyanarra vágynak: a szeretetre. Néhol vicces, néhol szívet szaggató történet, amit mindenkinek érdemes megnéznie.


Letöltés: egyben
http://www.fileserve.com/file/w569zuZ
Nincs jelszó


Kiskarácsony mindenáron

Szintén egy vígjátékról van szó, 2006-ból.

Főszereplők: Danny DeVito, Matthew Broderick, Kristin Davis, Kristin ChenowthTörténet: Egy békés család szomszédjába költözik egy másik család, melyben az apa már nem olyan békés. A két családfő rivalizálásba kezd, miközben a családok női tagjai egyre jobb barátokká válnak. A rosszabb anyagi helyzetben lévő új szomszéd igencsak ambíciózus tervbe kezd, amikor elhatározza, hogy a házát úgy kivilágítja karácsonyra, hogy az űrből, a műholdfelvételeken is látni lehessen.


Letöltés: 4 részletben
http://www.megaupload.com/?d=2A8EWW68
http://www.megaupload.com/?d=WK2IAXOK
http://www.megaupload.com/?d=5FTEQXVE
http://www.megaupload.com/?d=CKP5ZEAK
Nincs jelszó
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése